PUBG Yeni Temalı Mod: Meka Füzyonu

PUBG Yeni Temalı Mod: Meka Füzyonu

PUBG YENİ HABER ZIRHLI MEKA

Oynanabileceği tarihler: 13/5/2024, saat 02:00 (UTC+0) - 9/7/2024, saat 20:59 (UTC+0)

Desteklenen haritalar: Erangel, Livik ve Miramar (Rütbeli ve Rütbesiz)


Yeni Meka Araçlar


  • Yolgezen: Zıplama yeteneğine sahip, iki kişilik bir araç. Belirli bölgeleri bombalayabilen füzelere sahiptir. Füzeleri Montaj Üssü'nde bulunan Tamir İstasyonu'nda tamamlayabilirsin.


  • Levitron: Hız biçimi ve manyetik biçim arasında geçiş yapabilen, tamamen yeni ve özel bir araç. Yolgezen ile birleştiğinde Zırhlı Meka'nın üst gövdesini oluşturur.
  • Hız biçiminde, azami hız ve süzülme yüksekliği artar, araç "çarpıştığında hızlanma" yeteneği kazanır ve bir engele çarptığında yavaşlamaz. Aksine depoladığı manyetik enerjiyi kullanarak hızlanır.
  • Manyetik biçimdeyken azami hızı ve süzülme yüksekliği azalır ancak "Manyetikleştirme" becerisini etkinleştirerek karakterleri, araçları ve belirli nesneleri tutup fırlatabilir.



  • Zırhlı Meka: Bir Levitron ile Yolgezen'i birleştirerek elde edilebilen, dört kişilik bir araç.

Zırhlı Meka, Çelik Hazne'den doğrudan da çağrılabilir.


Aralarında özgürce geçiş yapılabilen iki silaha sahiptir: Yolgezen'in füzeleri ve Levitron'ın "Manyetikleştirme" becerisi.


Jetlerin yardımıyla yükseğe ve uzağa sıçramasını sağlayan takviyeli bir sıçrama özelliğine sahiptir.


Bir Levitron ve Yolgezen'i birbirlerine yaklaştırarak onları birleştir. Birleşme anında Levitron'u süren oyuncu Zırhlı Meka'nın sürücüsü olur. Zırhı Meka dilendiğinde bileşenlerine ayrılabilir.