Valorant 8.11 Yaması Hakkında İlk Detaylar Belli Oldu

Valorant 8.11 Yaması Hakkında İlk Detaylar Belli Oldu

Valorant yenilik kaplama silah ucuz Vp

8.11 Yaması Haziran’da

Yeni Kaplamalar Haziran'da Gelecek 

Riot Games’in sevilen çok oyunculu FPS oyunu Valorant’a gelecek olan yeni yama ile ilgili ilk detaylar belli oldu. Valorant resmi hesaplarından yayınlanan video ile ilgli Valorant ekibinden mesajlar topluluk ile paylaşıldı. Valorant’a önümüzdeki dönemlerde gelecek olan 8.11 Yaması ile beraber harita rotasyonları, dengelemeler, kaplamalar ve çok daha fazlasının oyuna gelmesi için çalışıldığının bilgisi verildi. 


8.11 Yaması Haziran’da


Valorant’ın resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanan video ile birlikte oyuna önümüzdeki günlerde gelecek olan 8.11 Yaması ile ilgili ilk bilgiler verildi. 8.11 Yaması ile ilgili ilk detaylar topluluk ile paylaşılırken, yamanın Valorant’a ne zaman geleceği ile de bilgi verildi.


Yeni Kaplamalar Haziran'da Gelecek 


Valorant’a yeni gelecek olan yama ile ilgili bilgi verilirken, oyuna gelen ve gelecek olan yeni kaplamalar ile ilgili de bilgi verildi. Oyuna gelecek olan kaplamaların çok özenli şekilde hazırlandığı ve oyuna daha fazla “Pembe” kaplamaların geleceğinin bilgisi verildi. 


Valorant’a yeni eklenen Outlaw silahının pek fazla kaplaması olmaması ile ilgili de bilgi verildi. İlereyen süreçte Outlaw silahının üst düzey bir set temasında kaplamasının geleceğinin bilgisi verildi.